Tatil Fiyatları

Mersin Susanoğlu Apart Fiyatları 2024

Mersin Susanoğlu Apart Fiyatları 2021
Mersin Susanoğlu Apart Fiyatları 2024
Mersin Susanoğlu Apart Fiyatları 2024

Mersin Susanoğlu Apart Fiyatları 2024; herkesin bir sene boyunca sabırla canla başla çalışmasının ardındaki en büyük hedef yazın kafa dinleyecekleri, rahatça dinlenecekleri tatil planlarıdır. 

Kızgın kumlardan serin sulara atlama fikri bile kışın soğuğunda insanı yataktan kalkıp çalışmaya itmektedir. Kışı sevmeyen bir çok insan yazları özellikle Karadeniz değil de daha çok Akdeniz bölgesine atmaktadır. 

Fakat son dönemlerde insanların başına musallat olan Corona virüs sebebiyle bu tatil planları da bir çok kişi için suya düşmüş, tatile gitmekten vazgeçmişlerdir. Hal böyle olunca da bir çok insanın aklına takılan sorulardan bir tanesi de gözlerden uzak kimseye yaklaşmadan nasıl tatil yapabilirim sorusu olmuştur. 

Bu sorulara yanıt ise tabi ki apart otellerden gelmiştir. Deniz kenarlarından apartman dairesini apart otele çevirip kişilere tatil imkanı sunan firmalar mevcuttur. Kiralanan dairede bazen daire başı gecelik bazen de kişi başı olarak bir ödeme yapılmaktadır. 

Geri kalan mutfak masrafları, kaldığınız gün boyunca temizlik, yemek işlemleri de size kalmaktadır. Böyle bir apart kiralamanız durumunda gittiğiniz şehrin en güzel yerlerini gezmek, kimsenin ayak basmadığı keşfedilmemiş koyları, plajları keşfetmek de size kalmıştır. 

Sizler için hazırladığımız bu yazı kapalı kutuda tatil yapar gibi beş yıldızlı herşey dahil otelleri tercih etmeyen, fakat havuzlu villa tarzı yerlere de çok para ödemek istemeyen diz tatili seven kişiler için. 

Özellikle Akdeniz bölgesindeki Mersin iline ait tatil yerlerini merak ediyorsanız sizler için Mersin Susanoğlu Apart Fiyatları 2024 yılında kaç tl olmuş bunları göreceğiz. 

Mersin Susanoğlu Apart Fiyatları 202

Susanoğlu, Mersin ilindeki Silifke ilçesine bağlı olan Atakent belediyesine bağlı şirin mahallelerinden biridir. Özellikle sadece ince kumlardan oluşan plajı ve mavi bayrak almaya layık görülmüş tertemiz ve masmavi denizi ile rağbet gören kimsenin çok fazla bilmediği tatil beldelerinden birisidir. 

Mersin’deki bir çok tarihi yerlere yakın olması, sizi otele veya aparta hapsolmaktan veya sadece deniz etkinliği yapmaktan alıkoymaktadır. Güzel iklimi sayesinde yazları sadece deniz turizmi değil, kışları kültür turizmine de olanak sağlamaktadır. 

Türkiye’nin en iyi plajları listelenmeye kalksa ilk beşe girecek olan susanoğlu beldesi, iç ve dış turizm olmak üzere bir çok yerden turist ağırlamaktadır. Hollanda, Almanya, Fransa gibi bir çok Avrupa ülkelerinden turist ağırlayan Susanoğlu Beldesi, Türkiye’nin Ankara, Konya, Hatay gibi bir çok yakın illerinden de turist ağırlamaktadır. 

Bu apartların fiyatlarına gelecek olursak; 

  • Içerisinde mutfak olmayan apartlar 200-350 TL 
  • İçerisinde mutfak olan apartlar 300-450 TL 
  • Yarım pansiyon şeklindeki apartlar 510-700 TL 
  • Oda kahvaltı şeklinde hizmet veren apartlar 550-750 TL gibi uygun miktarlarda fiyatlandırmaya sahiptir. 

Bu tarz apartlar özellikle iç ve dış turizmde oldukça rağbet görmektedir. Bu sebeple konaklayacağınız tarihi önceden belirlemeli ve rezervasyon yaptırmalısınız.  

Mersin Susanoğlu Apart Fiyatları Ne Kadar?

Içerisinde mutfak olmayan apartlar 200-350 TL 
İçerisinde mutfak olan apartlar 300-450 TL 
Yarım pansiyon şeklindeki apartlar 510-700 TL 
Oda kahvaltı şeklinde hizmet veren apartlar 550-750 TL gibi uygun miktarlarda fiyatlandırmaya sahiptir. 

Apart Otel Nedir?

Otel işletmeciliğinin bir çeşidi olan apart otelcilik, müşterilerin otel odasından ziyade tamamen eşyaları ile hazır bir ev ortamında misafir edildikleri otelcilik çeşididir.




Fiyatlar Güncel Değil Mi? Buraya Tıkla Güncel Fiyat Gönder

YASAL UYARI

fiyatlar,fiyat sitesi, fiyatları

Bir Yorum Yaz